henkel_konzum_nagrade_za_cijelu_obitelj

Henkel nagradna igra – Nagrade za cijelu obitelj!

In September 1, 2017

U nastavku pročitajte dobitnike nagradne igre “Nagrade za cijelu obitelj!”. Dobitnike Bosch proizvoda i štapnih miksera kontaktirat će predstavnici tvrtke Robert Bosch d.o.o. Dobitnici Henkelovih poklon paketa nagrade će primiti dostavom na kućnu adresu. Dobitnike godišnjih zaliha Henkelovih proizvoda ćemo kontaktirati vezano za način preuzimanja nagrade.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Nagrada: paket Bosch proizvoda* vrijednosti 10.000,00 kuna

Dobitnici:

Čedomir Amanović, Zadar
Blaženka Krajšić, Osijek

Nagrada: godišnja zaliha proizvoda za čišćenje (pojedinačna vrijednost 3.363,96 kuna)

Dobitnici:

Mirjana Živković, Zagreb
Branka Ćirjak, Kukuljanovo
Ivanka Podlesak, Zagreb
Đurđica Udovičić, Višnjevac
Natasa Duspara, Zagreb
Jelena Vinković, Belišće
Dunja Ivković, Šenkovec
Dubravka Vidaković, Osijek
Bernardica Posavec, Dugo Selo
Dijana Pribetić, Rijeka

Nagrada: Bosch štapni mikser MSM66110 (pojedinačna vrijednost 289,00 kuna)

Dobitnici:

Maja Kolenić, Donji Vidovec
Marinela Marčetić, Varaždin
Stella Gabelić, Split
Tatjana Ivec, Trnovec Bartolovečki
Livio Racane, Zagreb
Mira Ivancin, Zagreb
Ines Galjer, Zagreb
Antun Vincelj, Đurmanec
Zora Višnjić, Vinkovci
Dragutin Sambolec, Petrijanec
Mladen Surija, Split
Draga Šumiga, Koprivnica
Ivica Greguranić, Sesvete
Ana-Kristina Fletko, Novi Marof
Asija Omeragić, Zagreb
Ivan Kokan, Zagreb
Dajana Matić, Požega
Vesna Marić, Beli Manastir
Ankica Selj, Pula
Josip Benutić, Kaštel Stari
Vesna Grgić, Čepin
Ivana Jurković, Slavonski Brod
Sanja Vakula Kudumija, Zagreb
Lana Gorupić, Pregrada
Slavica Bek, Čepin
Vesna Futivić, Mače
Miranda Pece, Rijeka
Irena Marasović, Trilj
Danica Horvat, Sveta Marija
Zdravko Terman, Velika Gorica

Nagrada: Henkel poklon paket (pojedinačna vrijednost 310,29 kuna)

Dobitnici:

Jasenka Petruš, Bisag
Libuška Vuković, Daruvar
Danijela Svetec, Zagreb
Marijana Kekez, Split
Krunoslava Kregar, Novi Zagreb
Gordana Pavić, Sesvete
Irena Krauthacker Pavlić, Bistra
Goran Ivanišević, Zagreb
Mirjana Dedić, Bjelovar
Neda Violić, Dubrovnik
Marica Špehar, Cerić-Nuštar
Đurđica Duić, Vinkovci
Krunoslava Bilić, Zagreb
Sanja Pačarić, Antunovac
Kristina Brnad, Velika Mlaka
Željka Knezić, Oroslavje
Rudika Vidaković, Osijek
Antonija Krezić, Dugo Selo
Marija Majić, Imotski
Gordana Hojšak, Koprivnica
Danica Rošak, Čakovec
Snježana Škarić, Lužani
Ružica Dobranić, Nedelišće
Andreja Mezak, Feričanci
Nenad Ciković, Velika Gorica
Dina Barhanović, Bol
Štefica Bareta, Garčin
Luka Posavec, Petrijevci
Vesna Stapić, Split
Irena Deranja, Susedgrad

Na temelju odredbi Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb, OIB: 09730191730 kojeg zastupa Vanja Legvart, prokurist (u daljnjem tekstu: „Priređivač“) donosi sljedeća:

Pravila nagradne igre „Nagrade za cijelu obitelj!“

(u daljnjem tekstu „Nagradna igra“)

 

 1. Svrha priređivanja nagradne igre: Priređivač priređuje nagradnu igru u cilju promocije i unapređenja prodaje proizvoda iz linija Henkel robnih marki Persil, Silan Put i Somat.

 

 1. Trajanje: Nagradna igra održava se u razdoblju od 1. 9. do 30. 9. 2017. u svim Konzum prodavaonicama na području Republike Hrvatske.

 

 1. Pravila nagradne igre: Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija bit će objavljena na Internet stranici mobitelmedia.hr prije početka nagradne igre, a na zahtjev se ista mogu dobiti na uvid u tvrtki Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb.

 

 1. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i Mobitel Media d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

 

 1. Kako sudjelovati: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda Persil, Silan, Put ili Somat, za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu Konzuma u Republici Hrvatskoj. Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: HENKEL, 12345/1250/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.

 

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

 

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ukoliko sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može, osim glavne nagrade, osvojiti samo jednu tjednu i jednu dnevnu nagradu.

 

 1. Nagrade: Za nagradnu igru utvrđuje se ukupni fond nagrada u vrijednosti 618,30 kuna. Partner Priređivača koji osigurava Bosch nagrade je Robert Bosch d.o.o., Ulica kneza Branimira 22, Zagreb, OIB 54135594229. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

 

Nagradni fond sastoji se od:

 • 2 x paket Bosch proizvoda* vrijednosti 10.000,00 kuna
 • 10 x godišnja zaliha proizvoda za čišćenje (pojedinačna vrijednost 3.363,96 kuna)
 • 30 x Bosch štapni mikser MSM66110 (pojedinačna vrijednost 289,00 kuna)
 • 30 x Henkel poklon paket (pojedinačna vrijednost 310,29 kuna)

 

*paket Bosch proizvoda uključuje sljedeće Bosch kućanske aparate:

 • perilica rublja WAN20060BY
 • sušilica rublja WTB86210BY
 • parno glačalo TDA3024010
 • sušilo za kosu PHD5767
 • usisavač BGL2A100
 • ručni usisavač BKS4033
 • štapni mikser MSM64010
 • blender MMB21P0R

 

Fotografije nagrada na promotivnim materijalima su simbolične.

 

 1. Izvlačenje: Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici mobitelmedia.hr.

 

Izvlačenje dobitnika održat će se dana 3. 10. 2017. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o.

 

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 30. 9. 2017. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za eventualne greške i neispravnost mobilnih uređaja. U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke iz točke 5. ovih Pravila ili da sadrži pogrešne i nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga prijava.

 

 1. Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade: Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

 

 1. Preuzimanje nagrade: Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku 5 ovih Pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. S nagradama koje nisu preuzete u navedenom roku postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10). Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu.

 

 1. Suglasnost s pravilima: Smatra se da se sudjelovanjem u nagradnoj igri (slanjem SMS poruke) sudionik definitivno obvezao na ova Pravila nagradne igre, što je neopozivi uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri. Upisani podaci moraju biti vjerodostojni. Nagradna igra podliježe važećoj zakonskoj regulativi Republike Hrvatske. Pravila počinju vrijediti nakon što ih odobri Ministarstvo Financija i budu objavljena na Internet stranici mobitelmedia.hr.

 

 1. Zaštita osobnih podataka: Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik daje suglasnost da Priređivač pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Po završetku nagradne igre ta se suglasnost može povući u svakom trenutku. Sudionici svojim sudjelovanjem u nagradnoj igri neopozivo prihvaćaju da, ukoliko postanu dobitnici, Priređivač može u reklamne svrhe koristiti njihovu fotografiju, ime, adresu te ostale podatke vezane za sudionika.

 

 1. Priređivač zadržava pravo po svom isključivom nahođenju poništiti, prekinuti, preinačiti ili obustaviti čitavu nagradnu igru ako se nagradna igra ne bude mogla provesti iz razloga više sile, uključujući zarazu računalnim virusom, računalne pogreške, manipulaciju, neovlašteni zahvat, prevaru, tehnički kvar, ljudsku pogrešku ili bilo koji drugi razlog koji je izvan kontrole Priređivača, a koji ugrožava ili utječe na upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravnu provedbu nagradne igre.

 

 1. U slučaju spora između Priređivača i sudionika nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

 

HENKEL CROATIA d.o.o.

Budmanijeva 1

10000 Zagreb