raid_autan

Raid i Autan nagradni natječaj – #ZaBezbriznoLjeto

In June 22, 2017

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA “#zabezbriznoljeto”

ČLANAK 1. 

ORGANIZATOR

Organizator Nagradnog natječaja je Foster media d.o.o., Aleja pomoraca 7, 10020 Zagreb, OIB: 41097758782. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe klijenta SC Johnson i njihovih robnih marki Raid i Autan te za sudjelovanje u Nagradnom natječaju nije nužna kupnja ili uplata bilo koje vrste.

Nagradni natječaj odvija se na Instagramu ali ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama, niti je povezan s Instagramom.

ČLANAK 2.

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje 22. i 24. lipnja 2017. od 17:00 do 20:00 sati na lokaciji jezera Bundek i  jezera Jarun u Zagrebu.

ČLANAK 3. 

PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji posjeduju Instagram profil i koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja. Maloljetne osobe mogu sudjelovati u Nagradnom natječaju samo pod nadzorom roditelja, odnosno staratelja.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Organizatora, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

ČLANAK 4.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

U natječaju #zabezbriznoljeto sudjeluju korisnici koji na osobni Instagram profil objave selfie fotografiju s maskotom komarca koja će biti prisutna tijekom trajanja nragradnog natječaja. Slike trebaju biti označene s oznakom (hashtag) #zabezbriznoljeto pod uvjetima korištenja koje definira Instagram.com i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja profila.

Svaki sudionik može sudjelovati samo s jednom fotografijom u nagradnom natječaju, a ukoliko se tijekom sudjelovanja dogodi da bilo koji od sudionika objavi fotografiju više puta uzet će se u razmatranje samo jedna fotografija.

Prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz Natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik prijavljuje pod lažnim profilom.

ČLANAK 5.

FOND NAGRADA

Nagradni fond se sastoji od 30 poklon paketa koji sadrži: Raid selfie stick, Raid igraće karte, Raid aparatić. Autan repelent.

Ukupno će biti odabrano 30 dobitnika.

ČLANAK 6.

ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Komisija sastavljena od članova Organizatora i SC Johnson-a odabire 30 najdomišljatijih fotografija. Rezultate nagradnog natječaja i imena dobitnika bit će objavljeni na Instagram profilu @ZaBezbriznoLjeto u roku od 7 dana od dana završetka nagradnog natječaja.

ČLANAK 7.

UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

ČLANAK 8.

KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade biti će obaviješten na Instagram stranici te će mu biti dostavljena na kućnu adresu. Ukoliko Organizator ne uspije ostvariti kontakt s dobitnikom u roku od 10 dana od objave dobitnika, dobitnik gubi pravo na nagradu.

ČLANAK 9.

POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 10. 

PUBLICITET  

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

ČLANAK 11.

PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na web stranici www.mobitelmedia.hr/nagradne-igre/

ČLANAK 12.

NEPODIJELJENE NAGRADE

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, Stručna komisija organizatora dodijelit će broj nagrada jednak broju sudionika ili manji ukoliko pristigle fotografije ne zadovoljavaju uvjete natječaja.

Članak 13.

ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornosti za:

  • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
  • (ne)funkcioniranje Interneta i i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;
  • postavljene fotografije na stranici od strane natjecatelja, koji jamče da imaju suglasnost od svih osoba koje se nalaze na fotografiji te da postavljanjem iste neće biti povrijeđena prava osobnosti tih osoba.
  • ukoliko sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba. Organizator ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja. Organizator također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.