Henkel nagradna igra: Persil, Silan, K2r, Perwoll i Bosch Vas nagrađuju!

In February 1, 2017
 • Dobitnici

  Nagrada: Bosch perilica rublja WAT28660BY

  Dobitnici: Marina Borojević, Zagreb

  Nada Brkić, Zadar

  Jasminka Lavrenčić, Zagreb

  Nagrada: Bosch pegla TDA703021I

  Dobitnici: Mišo Peroš, Zagreb

  Marica Spehar, Cerić

  Sanja Ptičar, Osijek

  Josip Benutić, Kaštel Stari

  Katarina Košti, Štrigova

  Katarina Katavić, Našice

  Viktorija Macukić, Zagreb

  Tena Kopričanec, Koprivnica

  Jasenka Magić, Koprivnica

  Irena Marasović, Trilj

  Ana-Marija Krznarić, Zagreb

  Zrinka Maričić, Županja

  Maja Stipčić, Kalinovac

  Marija Mešeljević, Osijek

  Edita Ezer, Čepinski Martinci

  Davor Skrbina, Bjelovar

  Silvija Vargović, Virovitica

  Marica Gale, Buje

  Sanja Pačarić, Antunovac

  Danijel Markovec, Malinska

  Nagrada: Henkel poklon paket

  Dobitnici: Desanka Vakante, Slatine

  Jasenka Petruš, Bisag

  Irena Pozder, Vidovec

  Jasmina Kovačević, Viškovci

  Sanja Stanković, Narta

  Branka Košutić, Koprivnica

  Ivan Vincelj, Pregrada

  Eduard Kloss, Vinkovci

  Milena Duplančić, Split

  Tanja Brezovečki, Virovitica

  Marija Badanjak Segan, Oštarije

  Draga Šćepanović, Split

  Marijan Hehet, Lepoglava

  Jasna Petrinić Fumić, Zagreb

  Dalibor Kopričanec, Đurđevac

  Marin Ćelić, Split

  Lidija Škoda, Antunovac

  Grozdana Markovec, Malinska

  Bosiljka Andrijolić, Split

  Nikolina Udiljak, Split

  Anica Mirosavljević, Zagreb

  Dušanka Novak, Strahoninec

  Radmila Jurković, Sisak

  Ivan Opačak, Slavonski Brod

  Renata Škrinjar, Pregrada

  Neli Mindoljević, Zagreb

  Alisa Omeragić, Zagreb

  Boris Ivčević, Markovac Našički

  Bruno Posavec, Varaždin

  Miro Istoković, Umag

  Milena Krištofić, Čakovec

  Matija Vincelj, Zagreb

  Marina Ljubica, Okrug Gornji

  Kristina Bačiček, Lučko

  Jadranka Marusic, Solin

  Dajana Čotić, Metković

  Silvija Vidas, Rab

  Vlasta Bradara, Ivanić-Grad

  David Horvat, Goričan

  Sanela Cvetko, Kumrovec

  Luka Blažević, Zagreb

  Kristina Anđal, Bilje

  Amel Brdanin, Podcrkavlje

  Ljeposava Berić, Novska

  Vesna Škrtić, Generalski Stol

  Ljubica Gršetić, Velika Gorica

  Mirela Pružinac, Osijek

  Danica Ercegović, Split

  Predrag Livaja, Tenja

  Spomenka Kocijan, Zagreb

 • Pravila

  Na temelju odredbi Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj 8/10) Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb, OIB: 09730191730 kojeg zastupaju direktor društva Željko Smodlaka  i Mario Altan, prokurist (u daljnjem tekstu: „Priređivač“) donosi sljedeća:

   

  Pravila nagradne igre „Persil, Silan, K2r, Perwoll i Bosch Vas nagrađuju!“

  (u daljnjem tekstu „Nagradna igra“)

   

  1. Svrha priređivanja nagradne igre: Priređivač priređuje nagradnu igru u cilju promocije i unapređenja prodaje proizvoda iz linija Henkel robnih marki Persil, Silan, K2r i Perwoll.

   

  2. Trajanje: Nagradna igra održava se u razdoblju od 2.2. do 28.2.2017. na području Republike Hrvatske.

   

  3. Pravila nagradne igre: Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija bit će objavljena na Internet stranici mobitelmedia.hr prije početka nagradne igre, a na zahtjev se ista mogu dobiti na uvid u tvrtki Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, Zagreb.

   

  4. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i Mobitel Media d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

   

  5. Kako sudjelovati: Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda robne marke Persil, Silan, K2r ili Perwoll, za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske. Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „Henkel, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: Henkel, 12345/8123/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 kn. U cijenu je uključen PDV.

  Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

  Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ukoliko sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.

   

  6. Nagrade: Za nagradnu igru utvrđuje se ukupni fond nagrada u vrijednosti 41.277,00 kuna. Partner Priređivača koji osigurava nagrade je Robert Bosch d.o.o., Ulica kneza Branimira 22, Zagreb, OIB 54135594229. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

  Nagradni fond sastoji se od:

  • 3 x Bosch perilica rublja WAT28660BY (pojedinačna vrijednost 899,00 kuna)
  • 20 x Bosch pegla TDA703021I (pojedinačna vrijednost 929,00 kuna)
  • 50 x Henkel poklon paket (pojedinačna vrijednost 100,00 kuna)

  Fotografije nagrada na promotivnim materijalima su simbolične.

   

  7. Izvlačenje: Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici mobitelmedia.hr.

  Izvlačenje dobitnika održat će se dana 1.3.2017. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o.

  Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 28.2.2017. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za eventualne greške i neispravnost mobilnih uređaja. U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke iz točke 5. ovih Pravila ili da sadrži pogrešne i nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga prijava.

   

  8. Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade: Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Nagrade Bosch perilica rublja i Bosch pegla preuzimat će se u prostorijama tvrtke Robert Bosch d.o.o. Henkel poklon paketi će biti dostavljeni poštom ili kurirskom službom na adresu iz prijave.

   

  9. Preuzimanje nagrade: Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku 5 ovih Pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. S nagradama koje nisu preuzete u navedenom roku postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09, 35/13, 158/13, 41/14, 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10). Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu.

   

  10. Suglasnost s pravilima: Smatra se da se sudjelovanjem u nagradnoj igri (slanjem SMS poruke) sudionik definitivno obvezao na ova Pravila nagradne igre, što je neopozivi uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri. Upisani podaci moraju biti vjerodostojni. Nagradna igra podliježe važećoj zakonskoj regulativi Republike Hrvatske. Pravila počinju vrijediti nakon što ih odobri Ministarstvo Financija i budu objavljena na Internet stranici mobitelmedia.hr.

   

   11. Zaštita osobnih podataka: Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik daje suglasnost da Priređivač pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Po završetku nagradne igre ta se suglasnost može povući u svakom trenutku. Sudionici svojim sudjelovanjem u nagradnoj igri neopozivo prihvaćaju da, ukoliko postanu dobitnici, Priređivač može u reklamne svrhe koristiti njihovu fotografiju, ime, adresu te ostale podatke vezane za sudionika.

  Priređivač zadržava pravo po svom isključivom nahođenju poništiti, prekinuti, preinačiti ili obustaviti čitavu nagradnu igru ako se nagradna igra ne bude mogla provesti iz razloga više sile, uključujući zarazu računalnim virusom, računalne pogreške, manipulaciju, neovlašteni zahvat, prevaru, tehnički kvar, ljudsku pogrešku ili bilo koji drugi razlog koji je izvan kontrole Priređivača, a koji ugrožava ili utječe na upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravnu provedbu nagradne igre.

  U slučaju spora između Priređivača i sudionika nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

  Rješenje Ministarstva financija:
  KLASA: UP/I-460-02/17-01/26
  URBROJ: 513-07-21-01/17-3
  Zagreb, 26. siječnja 2017.