glade_dozivite_nezaboravne_trenutke

Glade nagradna igra: Doživite nezaboravne trenutke uz Glade

In November 1, 2015

Sudjelujte u bogatoj Glade nagradnoj igri. Kupite bilo koji proizvod iz asortimana Glade osvježivača prostora od 01.11.2015. do 31.01.2016. Uključite se u nagradnu igru slanjem SMS poruke:

GLADE, broj računa i osobni podaci (ime i prezime, adresa, mjesto stanovanja)
na broj 60221 (2,40 kn/SMS).

Izvlačenje dobitnika održat će se 3. veljače 2016. godine. a nagrade su zaista fantastične:

 • all inclusive putovanje na Bali za dvije osobe na bazi 8 dana
 • wellness vikenda za dvoje u Opatiji
 • 10 bogatih poklon paketa s proizvodima SC Johnson
 • Dobitnici

  • putovanje na Bali za dvije osobe

  Mirjana Okić, Prelog

  • 3 wellness vikend za dvoje

  Karla Kovačić, Sisak

  Tea Talaja, Sisak

  Kristina Orečić, Zagreb

  • SC Johnson poklon paket

  Stefanija Jurakić, Ivanić Grad

  Ines Vakante, Split

  Stjepan Kotris, Osijek

  Blaženka Mihalić Perman, Pula

  Kristina Basiaco Bertoša, Umag

  Slavica Bernabić, Veli Lošinj

  Juraj Paić, Šibenik

  Biljana Baranašić, Zagreb

  Ana Plic Cazin, Donja Bistra

  Miroslav Barić, Vrbovec

 • Pravila

  Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10), FOSTER MEDIA j.d.o.o. iz Zagreba, Aleja pomoraca 7, donosi sljedeća:

  PRAVILA NAGRADNE IGRE

  DOŽIVITE NEZABORAVNE TRENUTKE UZ GLADE”

  Članak 1.

  Priređivač nagradne igre pod nazivom „DOŽIVITE NEZABORAVNE TRENUTKE UZ GLADE” je FOSTER MEDIA j.d.o.o., Aleja pomoraca 7, 10 000 Zagreb, OIB 41097758782. Nagradna igra priređuje se na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj u cilju promidžbe klijenta SC Johnson te unapređenja i prodaje njegove robne marke Glade.

  Članak 2.

  Nagradna igra održava se u razdoblju od 1.11.2015. do 31.1.2016. na području Republike Hrvatske.

  Članak 3.

  Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na internetskoj stranici www.mobitelmedia.hr dana 30.10.2015. godine.

  Članak 4.

  Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 1.11.2015. do 31.1.2016. kupe bilo koji artikl iz Glade asortimana osvježivača prostora te pošalju SMS poruku s ključnom riječi „GLADE”, brojem računa i osobnim podacima (ime, prezime, adresa prebivališta) na broj 60221 (cijena SMS-a 2,40 kn, PDV uključen).

  Članak 5.

  U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i SC Johnson-a sa svojom užom obitelji.

  Članak 6.

  Nagradni fond sastoji se od:

  • 1 x all inclusive putovanje na Bali za dvije osobe na bazi 8 dana (6 noćenja) s uključenim avionskim prijevozom u organizaciji Atlas turističke agencije u vrijednosti 29.400,00 kn
  • 3 x wellness vikenda za dvije osobe u Opatiji na bazi polupansiona (Hotel 4 Opatijska cvijeta – Wellness paket “Begonia Beauty” u organizaciji Atlas turističke agencije pojedinačne vrijednosti 1732,50 kn
  • 10 x bogatih poklon paketa s proizvodima SC Johnson pojedinačne vrijednosti 200,00 kn

  Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 36.599,00 Kn.

  Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

  Članak 7.

  Jednim računom može se sudjelovati samo u jednom izvlačenju te isti nije moguće iskoristiti/ponoviti više puta. Program koji osigurava tvrtka Mobitel Media d.o.o. (tehnička podrška) onemogućuje višestruko izvlačenje istog broja računa. Važećim će se smatrati SMS poruke pristigle zaključno s 31.1.2016. godine.

  Članak 8.

  Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem poslanih SMS poruka.

  Članak 9.

  Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetnik, nagrada će se izdati na ime jednog od roditelja ili skrbnika.

  Članak 10.

  Izvlačenje nagrada održat će se 3.2.2016. u 9:30 sati u prostorijama FOSTER MEDIA j.d.o.o, Aleja pomoraca 7, Zagreb, elektronskim putem (računalnim programom) principom slučajnog odabira između svih SMS poruka pristiglih zaključno s 31.1.2016. Pristigle SMS poruke s nepotpunim ili netočnim podacima smatrat će se nevažećima. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od predstavnika FOSTER MEDIA j.d.o.o.. Svi zainteresirani sudionici mogu prisustvovati javnom izvlačenju. Tehničku podršku daje Mobitel Media d.o.o. koji je ujedno odgovoran za ispravnost data baze sa SMS porukama.

  Članak 11.

  Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici www.mobitelmedia.hr, u roku od 8 dana od izvlačenja dobitnika.

  Članak 12.

  Dobitnici nagrade bit će telefonski ili pismenim putem obaviješteni o dobivenoj nagradi.

  Članak 13.

  Prilikom provjere dobitnih SMS poruka, dobitnik je dužan predočiti, poslati elektronskom poštom (e-mail) ili faxirati osobnu iskaznicu i račun na kojem je broj računa koji je naveo u SMS poruci i koji je dokaz kupnje Glade proizvoda koji sudjeluju u nagradnoj igri.

  Članak 14.

  Dobitnici nagrade obavezni su prijaviti se za preuzimanje/prihvatiti usluge nagrade opisane u članku 6. ovih pravila u roku od 30 dana od dana objave dobitnika na web stranici. Ukoliko se nagrada ne uruči dobitniku u roku od 30 dana, priređivač će ponovo kontaktirati dobitnika te odrediti dodatni rok od 8 dana za preuzimanje nagrade. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima.

  Dobitnici nagradnog putovanja na Bali te wellness vikenda u Opatiji moraju korištenje aranžmana najaviti najmanje 30 dana ranije radi rezervacije smještaja/hotela.

  Dobitnici nagradnog putovanja na Bali te wellness vikenda u Opatiji mogu iskoristiti svoje nagrade do 31.12.2016. osim tijekom Uskrsa, Božića i Nove godine.

  Poklon paketi s proizvodima SC Johnson biti će dostavljeni dobitnicima poštom/kurirskom službom nakon provjere identiteta i ispravnosti računa.

  Nagradna putovanja nisu prenosiva niti zamjenjiva i dobitniku neće biti ponuđena novčana zamjena za nagradu u slučaju da dobitnik iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti preuzeti nagradu ili je iskoristiti Razdoblju predviđenom za korištenje nagrade.

  Članak 15.

  U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, sredstva predviđena za nagrade bit će uplaćena u korist državnog proračuna.

  Članak 16.

  Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

  Članak 17.

  Sudionici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila nagradne igre. Pravila nagradne igre počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena u dnevnom tisku.

  Članak 18.

  Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

  Članak 19.

  U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

   

  DIREKTOR

  Miroslav Dimovski

  FOSTER MEDIA j.d.o.o.

   

  Klasa: UP/I-460-02/15-01/611

  Urbroj: 513-07-21-01/15-2

  Zagreb, 27.10.2015.